Keplerstraat 16a, 1704 SJ Heerhugowaard | 0226-700210 | info@pullout.nl

Over ons

Pullout Test & Spanproeven is de enige (onafhankelijke) specialist in Nederland en Belgiƫ, die belastbaarheidstesten in de breedste zin uitvoert, van kleinschalige trekproeven van 20kN op schroefverbindingen in ons laboratorium ten behoeve van productontwikkeling tot het testen van strengankers met een 350 tons cilinder op infrastructurele werken. Tevens zijn wij ook de enige specialist die elke benodigde testopstelling, hoe uniek ook, zelf kan realiseren, waardoor wij in staat zijn elke belastbaarheidstest uit te voeren!
Over ons

Wie zijn wij?
Pullout Test & Spanproeven is opgericht om als onafhankelijk testbureau een bijdrage te leveren aan de (constructieve) veiligheid van gebouwen en werken, maar daarnaast zijn we inmiddels ook gaan fungeren als onafhankelijke partner bij de productontwikkeling van onze klanten voor zowel bouw(-gerelateerde) materialen als consumentengoederen.

De kracht van Pullout is dat wij niet alleen de gedreven doeners in huis hebben om het werk te uit te voeren, maar ook de kennis in huis hebben om u als opdrachtgever te adviseren. Zo kunnen we een opdrachtgever van A tot Z ontzorgen. 

Pullout is daarbij ook altijd op zoek naar innovatie binnen haar werkgebied, zoals middels het innoveren van het meetregistratiesysteem, waarbij wij proberen te bereiken dat de betrouwbaarheid van testen nog nauwkeuriger is, de snelheid van testen kan toenemen en door de testdata direct digitaal te kunnen aanleveren bij de opdrachtgever hiermee het leven van onze opdrachtgever te vergemakkelijken.

Wij streven daarbij om – ondanks dat wij een onafhankelijk testbureau zijn – niet alleen opdrachtnemer te zijn, maar een echte samenwerkingspartner te zijn en daarbij langdurige relaties op te bouwen met onze klanten. Ons doel is namelijk niet om ankers af te keuren of negatieve testresulaten te overleggen, maar om onafhankelijke testen uit te voeren. Met deze onafhankelijke resultaten willen wij u eer eerlijk beeld schetsen en als de testresultaten onverhoopt niet de gewenste uitslag hebbenen, dan kunnen wij u middels onze expertise inzicht geven in de oorzaak daarvan en ervoor te zorgen dat wel de gewenste testresulaten worden behaald. Op deze manier hopen wij dan ook echt die samenwerkingspartner te zijn. De onafhankelijke testen zorgen voor u als klant verder voor een besparing op faalkosten en verzekeringspremies, het voorkomen van toekomstige claims vanwege gebreken en/of een voortvarendere productontwikkeling.

Veiligheid
Aangezien wij ook testen uitvoeren met grote krachten hebben wij de veiligheid van onze medewerkers en de collega’s op de bouwplaats hoog in het vaandel staan. Wij gebruiken onze innoverend vermogen dan ook graag om deze veiligheid te waarborgen. Zo maken wijzelf overdruk ventielen in onze pompen en cilinders als extra bescherming voor het veilig werken met een hoge druksysteem.

Wij delen deze innovaties op het gebied van veiligheid ook graag, omdat wij liever zien dat een ieder veilig werkt dan dat wij ons als partij onderscheiden op het gebied van veiligheid. Meerdere van onze toepassingen zijn nu ook terugvinden in de werkinstructies van onze opdrachtgevers.

Pullout beschikt over een VCA-bedrijfscertificering en al haar medewerkers en hulppersonen over VOL-VCA.

 

Recent werk

Klik op de foto om deze beter te zien